Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@11:03:03 GMT

آموزش «نرم‌افزار Aspen HYSYS» در دانشگاه امیرکبیر

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۷۲۲۵

آموزش «نرم‌افزار Aspen HYSYS» در دانشگاه امیرکبیر

انجمن علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر، کارگاه آموزشی «نرم‌افزار Aspen HYSYS» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، هایسیس از نرم افزارهای قدرتمند مهندسی شیمی در زمینه شبیه سازی فرآیندهای پالایشگاهی، پتروشیمی، الکترولیتی و مواد جامد قدرتمند و دقیق است.

"مروری بر شبیه سازی فرآیندی و واحدهای عملیاتی"، "شبیه سازی واحدهای فرآیندی پالایشگاهی"، "شبیه سازی واحدهای فرآیندی پتروشیمی"، "بهینه سازی ها و ارزیابی واحدهای فرآیندی"، "بخش تخصصی Oil Manager"، "شبیه سازی واحد فرآیندی اتانول"، "Piping" ،"Utility"، "بررسی شبیه سازی دینامیکی فرآیندی"، "نحوه استخراج گزارش های تخصصی" و "پروژه نهایی کارگاه پیشرفته" از جمله مباحث و سرفصل هایی است که در این کارگاه ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه با تدریس دکتر روح الله جانی ـ دکتری مهندسی شیمی و مشاور ارشد صنایع پتروشیمی، از ۲۴ شهریور، روزهای سه شنبه و چهارشنبه، ساعت ۱۹ الی ۲۱، به صورت آنلاین در نرم افزار adobe connect برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام به لینک http://skillcenter.aut.ac.ir/events/۶۱۲۵d۸fa۲۱۱۶fa۰۱aebc۹۷dd مراجعه کنند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نرم افزار Aspen Hysys شبیه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد

آفتاب‌‌نیوز :

این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک (کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستور‌ها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند، زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربرد‌های فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ (LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آن‌ها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آن‌ها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما (Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستور‌های یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آن‌ها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک (neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • شبیه‌سازی ناسا از سقوط به سیاهچاله + ویدئو
  • تأیید انتخاب رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه گرمسار
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • انقلابی در دنیای شبیه سازی رانندگی با فرمول پینین فارینا (عکس)
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • جزئیات دو شبیه سازی آمریکا برای حمله به ایران